Ønsker du at blive endnu bedre til at spille golf?

Golflektioner

Ønsker du at blive endnu bedre til at spille golf, kan du med stor fordel tage golflektioner hos en golf pro/træner i den golfklub du er/bliver tilknyttet. 

Mange golfklubber har én eller flere trænere tilknyttet, som kan være dig behjælpelig med de nødvendige tilpasninger af dit sving, putning, benstilling eller hvad det nu lige er, som trænger til en finpudsning.

Disse golflektioner kan købes som moduler eller enkelttimer, hvilket varierer meget i klubberne rundt omkring.

Men en ting er sikkert – lidt hjælp i starten og når problemerne opstår, vil altid spare dig for en masse unødig frustration ude på banen, så derfor vil vi varmt anbefale denne mulighed.

Klik derfor ind på din egen eller ønskede golfklubs hjemmeside, hvor du kan finde flere oplysninger og træningsmuligheder samt kontaktinformationer.

Kurser

Ud over ovenstående mulighed, så vælger rigtig mange også at tage på golfkursus/ophold, som normalt strækker sig over flere dage. Her modtager du alle aspekter af golfspillet i undervisningen, samtidig med at du lærer en masse nye mennesker at kende, som er der af samme årsag som du selv!

Søger du på Google.dk, så vil du også kunne finde rigtig mange muligheder og tilbud, hvor der måske er andre muligheder som passer dig bedre.

Golf citat:

“Golf is 20 percent talent and 80 percent management”

Ben Hogan