Greenfee betyder at du betaler for den runde golf du spiller

Greenfee

Greenfee betyder at du betaler for den runde golf du spiller uden at være medlem af den valgte golfklub. Har du et medlemskab af en golfklub i Danmark eller udlandet, har du mulighed for at spille greenfee på alle de baner i verden som annoncerer denne mulighed. Nogle klubber er rent private klubber som ikke modtager greenfee gæster, men dette er ikke noget der praktiseres i Danmark.

Når du spiller i den klub du selv har medlemskab i og samtidig har en spillerettighed, betaler du ikke greenfee til din egen klub, men kan spille lige så meget det passer dig – året rundt. Det er derfor kun når du besøger fremmede baner, at du spiller på dem som greenfee-gæst.

Læs altid information på den respektive golfklubs hjemmeside, hvis du ønsker mere information om: starttider, priser, muligheder, begrænsninger, osv som greenfee-gæst, da dette varierer fra klub til klub.

Du finder alle golfklubber/baner i Danmark på golf.dk, ved at klikke her!

Golf citat:

“Golf is assuredly a mystifying game. It would seem that if a person has hit a golf ball correctly a thousand times, he should be able to duplicate the performance at will. But this is certainly not the case”

Bobby Tyre Jones