Golf er en vidunderlig sport som spilles i naturen

Hvad er golf?

Golf er en vidunderlig sport som spilles i naturen, på en græsbane varieret med vandhuller, træer, søer, stengærde, naturlige forhindringer og drilske bunkers med sand. Banen består af 18 huller og hvert hul starter ved et udslagssted, tee-stedet. Bolden som skal slås med en golfkølle/jern, fra udslagssted (tee-sted) til et hul som befinder sig på en green, hvilket skal gennemføres med færrest mulige slag.

Golf er en sportsgren som i mange år har været omgivet af myter om at det er en “rigmandssport” og/eller en sport for gamle mennesker i ternede bukser.
 

Idag er golf en sport for alle – vidste du for eksempel:
 

  • at der er ca. 180.000 – 200.000 golfspillere i Danmark (inkl. danskere med udenlandsk medlemskab)
  • at det er den 2. største sportsgren i Danmark efter fodbold, og dermed er blevet en folkesport
  • at du forbrænder ca. 1400-1700 kaloerier på en 18 hullers golfrunde (ved en vægt på 80-90 kg – kilde: iForm.dk)
  • at det er en social fritidssport, hvor alle kan spille med alle uanset færdigheder, status, nationalitet, køn eller alder.
Hvad er golf? - Det finder du ud af her

Golf er også meget andet…

Golf er som udgangspunkt en lidt kompleks sportsgren/fritidsaktivitet, men det er jo derfor vi elsker den. GolfRabbits.com er sitet der introducerer nye golfspillere, også kaldet “kaniner” i golfsprog. Vi prøver at beskrive og forklarer begreber fra golfens vidunderlige verden.

Som ny golfspiller findes der et utal af tænkelige situationer og spørgsmål på og udenfor en golfbane, da der i golfspillet findes et utal af faktorer, såsom varierende natur, personen, udstyr, vejret, årstid, regler osv, som skal gå op i en højere enhed for dig, for at komme igennem hele banen og alle 18 huller og Golfrabbits.com tager dig ved hånden, hele vejen rundt.

Introduktionen til golf kan foregå i præcist det tempo som passer til dig. Du skal igennem et forløb hvor du skal lære teknik, at slå til bolden, regler, teori og etikette og træning. Men selvom det er en lidt længere proces fra du starter til du har dit golfkørekort, så får du allerede efter første introduktion mulighed for at spille masser af golf i den scala der passer til dit niveau på nogen af Danmarks mange 9 hullers “par-3” baner, og mærke glæden ved lyden af et helt perfekt slag, eller glæden ved at se din egen fremgang, slå dine egne rekorder, og måske endda slå dine medspillere.

Velkommen til golfens vidunderlige verden og rigtig god fornøjelse

Golf citat:

“Slå rigtigt til en golfbold er den mest sofistikerede og komplicerede bevægelse i sportens verden. Måske med undtagelse at spise en hotdog på stadion uden at få sennep på tøjet”

Ray Fitzgerald